GDPR
COMPLIANT
restaurantcaredy.ro
Înapoi la pagina de pornire
Locatie de evenimente
restaurant de nunti
GOLD SALON
SALON DE EVENIMENTE

Cu o capacitate de 180 locuri va ofera decorul perfect pentru evenimentul dumneavoastra. Locurile sunt dispuse in functie de preferintele dumneavoastra, atat la mese rotunde cat si la mese patrate. Puteti opta pentru programul de lumini, pentru un ambient cat mai original.

Pentru conferinte puteti beneficia de proiector, ecran de proiectie si internet wireless. Salon de evenimente Gold este dotat cu sistem de climatizare si ventilatie, pentru a asigura o petrecere a timpului cat mai placuta pe intreaga durata a evenimentului.

Condimentate cu pricepere si suflet in bucataria localului, speram ca preparatele noastre vor satisface cele mai pretentioase si rafinate gusturi.

01 Saloane de nunti 02 Saloane de nunti 03 Saloane de nunti 04 Saloane de nunti 05 Saloane de nunti
GREEN SALON
SALON DE EVENIMENTE

Inaltime 7.5 m, capacitate 180 locuri

Culoarea predominanta, verde - mediator intre rece si cald - este o culoare linistitoare, umana, care provoaca o stare de echilibru si buna dispozitie. Datorita candelabrelor de cristal, mobilierului din lemn masiv, tapetului din matase sau mochetei rezidentiale, interiorul va transpune direct in vremurile interbelice. Asezarea invitatilor poate fi facuta la mese rotunde sau patrate.

Pentru crearea unui ambient cat mai original, puteti opta pentru programul de lumini, iar pentru conferinte puteti beneficia de proiector, ecran de proiectie si internet wireless. Salon de evenimente Green este dotat cu sistem de ventilatie si climatizare, pentru a conferi un confort deosebit invitatilor de la mese sau de pe ringul de dans.

Preparatele noastre sunt condimentate cu pricepere si suflet in bucataria localului de aceea speram ca vor satisface cele mai pretentioase si rafinate gusturi.
01 Saloane de nunti 02 Saloane de nunti 03 Saloane de nunti 04 Salon de botez 05 Salon de botez 06 Salon de botez 07 Salon de botez 08 Locatie de evenimente 09 Locatie de evenimente 10 Locatie de evenimente
Adresa
Calea Plevnei nr. 46-48, sector 1, Bucuresti
Mobil
0722 373 865
0721 036 782
Fax: 031 432 77 84
Caredy Luxury Ballroom - Tur Virtual